Danışman ve Öğrencilerimizin DİKKATİNE!

21 Eylül 2017, Perşembe 590

Lisansüstü öğrencilerimizin ders kayıtları sırasında ve sonra ki süreçte ders yazılımları ile ilgili mağduriyet yaşamaması açısından ilgili danışman öğretim üyeleri ile tüm lisansüstü öğrencilerimizin Enstitü web sayfamızın Eğitim-Öğretim linki içindeki ve/veya aşağıdaki "Program Akış Süreçleri" ni titizlikle takip etmeleri gerekmektedir.

* Doktora Program Akış Süreci

* Yüksek Lisans Program Akış Süreci

* Lisansüstü Tez Teslim Süreci

(NOT: Yönetmeliğimizin 12. mad./3. bendi: "...... Kayıt yenileme işlemlerinin tümünden öğrenci sorumludur." denmektedir.)

Enstitü Kurulumuzun 13.12.2013 ve Enstitü Yönetim Kurulumuzun 20.09.2017 tarihli toplantılarında almış olduğu kararla;

"Bir öğrencinin mevcut danışmanının danışmanlığının devam edebilmesi için kesintisiz her yarıyıl başında ders kaydını yaptırması gerekmektedir...." Ders kayıt dönemlerinde kayıt yenilemeyen ve izinli sayılan(kayıt donduran) öğrencinin mazeretli kayıtlar sonrası danışmanlığı düştüğünden, danışmanlığı düşen öğrencinin ders kaydı işlemleri ve sonrası ders kaydının kesinleşmesi için Enstitümüze yeniden danışman öneri formu vermesi zorunludur.

Konu ile ilgili karar metni ile diğer Eğitim-Öğretim ile ilgili alınan kararları Web sayfamızdaki Eğitim-Öğretim linki altında bulunan kurul kararlarından takip edebilirsiniz.

Danışman öğretim üyeleri ve tüm lisansüstü öğrencilerimize önemle duyurulur. 30.09.2016 ve 21.09.2017

(NOT: Kurul kararlarındaki güncellemeleri Anasayfamızdaki mevzuat linki içindeki kurul kararlarından takip edebilirsiniz...)