Enstitümüz 100/2000 YÖK Doktora Burs Sorumlu Komisyonu İkinci Toplantısını Yaptı.

16 Mart 2020, Pazartesi 84

Artvin Çoruh Üniversitesi 100/2000 YÖK Doktora Burslarına İlişkin Uygulama Esasları doğrultusunda Enstitümüzde oluşturulan Burs Sorumlu Komisyonu ikinci toplantısını 13.03.2020 tarihinde saat: 13:30'da Müdürümüz başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıya doğal üyeler Doç. Dr. Hilal TURGUT ve Prof. Dr. Sinan GÜNER ile diğer üyeler Prof. Dr. Temel GÖKTÜRK, Doç. Dr. Bülent TURGUT ve Doç. Dr. Halil AKINCI katıldı. Yaklaşık 1,5 saat süren toplantıda bursiyer öğrenciler ile ilgili; alınan dersler, muafiyet talepleri, akademik gelişimleri ve taslak formu, doktora tik v.b. konular ele alındı.

Ayrıca toplantıda görüşülen konular bir tutanakla imza altına alındı. Toplantı tutanağına ulaşmak için TIKLAYINIZ